Metody rozwiązywania problemów systemu ochrony zdrowia - Трикоз, Ирина (Progress in Economic Sciences; Nr 3 (2016): Progress in Economic Sciences, 2016)
W artykule określono czynniki hamujące rozwój ochrony zdrowia i zaproponowano koncepcje ich wyeliminowania.